Wedstrijd Kontich

Gepubliceerd op 7 oktober 2018 om 16:08

In mijn vorige bericht vertelde ik dat ik op hoogtestage ben geweest en dat ik hoopte dat dit mijn wedstrijdresultaten zou verbeteren. En, tsada, gisteren op wedstrijd, bij hondenschool Sloeber , behaalde ik 90 op 100! +/- 5 punten meer dan bij vorige wedstrijden! Als dat geen verbetering is!

Alleen de onderbroken, alweer zes meter te laat gestopt maar er wordt aan gewerkt! Tijdens de training vandaag ging het vlot, ik stopte binnen de voorziene 4 meter. Wedstrijden brengen dan ook heel wat stress mee. Als een mens daar onderhevig aan is, heeft het ook invloed op een hond(je). Dat vergeten mensen nogal eens.

Wat ik in mijn vorig bericht nog vergat te vertellen, is dat ik tijdens de hoogtestage een wespensteek in mijn tong kreeg. Mijn baasjes hebben in Luxemburg een caravan op een camping staan. Daar gaan wij dan ook regelmatig naartoe. Dit jaar, het is jullie misschien ook al opgevallen, zijn er veel wespen. Er komen dus regelmatig wespen in de voortent binnen. Als dat gebeurt zegt vrouwtje Rita tegen die wesp: “Ga spelen!”. Deze wesp had dat iets te letterlijk opgevat en die kwam met mij spelen. Ik wou ze, eventjes maar, om te spelen, in mijn mond nemen. Maar daar was zij niet mee akkoord en ze stak in mijn tong. Het gevolg was dat ik een tijdje sliste, niet erg hoor maar toch hoorbaar, want ik zei swaf ipv gewoon waf. Vrouwtje Rita dacht dat ik altijd dorst had. A ja, want dorst in het Frans is soif maar klinkt hetzelfde.

Pootje 🐾 en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb