Wedstrijd Rochefort

Gepubliceerd op 4 oktober 2018 om 17:28

We zijn net terug van onze hoogtestage te Luxemburg, ja 500 m boven de zeespiegel is voor mij toch behoorlijk hoog. Ik heb gehoord dat alle topsporters zo af en toe eens op zo een stage gaan. Niet dat ik al een topsporter ben maar ik ben al goed aan het trainen. En mijn baasjes en ik hebben ambitie genoeg.

Vorige week zijn we weer op wedstrijd geweest, deze keer te Rochefort bij hondenschool ‘Les Clebarts’. Daar behaalde ik een resultaat van 85 op 100, niet slecht vind ikzelf maar ik weet dat het beter kan. De meeste punten (10) ben ik verloren op de onderbroken. Ik ben zo enthousiast als vrouwtje Rita mij oproept dat ik onmiddellijk bij haar wil zijn. Waardoor ik dan 8 meter te ver stop. We geven het niet rap op en blijven er op oefenen want eens, dat weet ik, zullen we het goed doen.

Na de wedstrijd kwam één van de keurmeesters vrouwtje Rita en mij feliciteren met onze prestatie. Hij gaf toe dat toen hij mij zag, hij zijn twijfels had maar dat hij aangenaam verrast was toen hij mij bezig zag. Als dat geen mooi compliment is weet ik het ook niet meer.

Onze volgende wedstrijd is te Kontich bij hondenschool ‘Sloeber’. Ik heb de voorbije week goed getraind en hoop dat het de inspanningen van de hoogtestage waardig is.

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb