Wedstrijd Waasmunster

Gepubliceerd op 14 oktober 2018 om 17:27

Met mijn 70 op 100 was ik gisteren de tweede beste op de wedstrijd bij hondenschool ‘Onder ons’ te Waasmunster. Helaas was dit van achter te beginnen, tweede laatst dus. Ik was helemaal niet in mijn doen gisteren. De volgoefeningen waren perfect! Ook de apport had ik perfect uitgevoerd! Het plaatske piccobello! 2 minuten blijven liggen? Geen probleem! Maar de houdingen. Amaai, het leek wel alsof ik alles vergeten was, gevolg 2 op 10. En de onderbroken, het eerste gedeelte bijna perfect, ik liep maar 4 meter te ver maar kon niet wachten tot ik van de keurmeester tot bij het vrouwtje mocht lopen, u kunt het al raden 0 op 20. Dan gaan de puntjes er snel af.

Wat ik wel leuk vond is dat Patricia met Qato en Zora er ook waren. Ik ken ze van een vorige wedstrijd. Gesnuffeld dat we hebben! Wat ruiken die madammekes toch lekker! Zou ik wat last hebben van mijn hormonen? Met 81 op 100 heeft Qato, de schat, een zeer goede wedstrijd gespeeld. Proficiat van mij en mijn baasjes!

Vandaag treed ik om 14:00 uur aan, bij hondenschool ‘Bondenheidense HV’ te Bonheiden. Ik hoop het vandaag toch wel beter te doen dan gisteren. Dan zijn mijn baasjes ook tevreden.

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb