Wedstrijd Duffel

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 16:03

Gisteren waren we weer, verrassing, op wedstrijd geweest. Deze keer bij HS t’ Sas te Duffel. Volk dat daar was. Om 12 uur moesten wij aantreden. Rond 9u30 waren wij al aanwezig, want vrouwtje Rita gaat graag kijken naar de voorgaande deelnemers. Zo kan ze de volgoefeningen zien en deze al een beetje memoriseren. Wil het toch wel lukken zeker dat er geen debutanten om 11 uur moesten spelen.

Dus om 12 uur was het aan ons. Ik mijn best doen en wat doet vrouwtje Rita? Ze loopt tijdens de wandelingen voor 6 punten AW’s  (andere weg). Voor mij maakt dat niet veel uit want ik hou van wedstrijd spelen en het puntenaantal, daar heb ik zo geen zicht op, dat gaat mij toch boven het petje. En dat vrouwtje Rita een beetje verloren gelopen is maakt mij niets uit. Ze voelt zich ook al de hele week niet zo best en dan is dat toch wel te pardonneren. Ik kan alleen maar van haar hopen dat zij ook voor mij begrip heeft als ik ook eens een mindere dag heb.

Tot nu toe is dat toch altijd wel het geval geweest. Ik vind zelf dat vrouwtje Rita en ik een goed team zijn. O ja, bijna vergeten, mijn puntjes waren 83 op 100. Geen slecht resultaat, als je rekening houd met de 6 punten die vrouwtje Rita verloren gelopen is.

Leuk was dat Patricia en Qatotje er ook waren. Voor Qato was het haar eerste wedstrijd bij de debutantjes. Zij behaalde 80 op 100. Wat ik ‘als ervaren wedstrijder’ ;o) zeker als een goed resultaat beschouw.

Pootje en High Five,

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb