Wedstrijd Houthalen

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 20:01

Ik weet niet goed wat ik vandaag had maar mijn prestatie op wedstrijd was niet zo denderend. In de voormiddag was ik nog even gaan trainen en daar ging het allemaal goed. Mijn baasjes waren zeer tevreden over wat ik liet zien. Maar deze namiddag moest ik om 15.00 uur aantreden op de wedstrijd bij hondenschool De Kriekel te Houthalen en het ging mij helemaal niet af. Het gevolg is dat ik op mijne apport maar 3 puntjes op 15 had en ik heb hier en daar nog wat punten verloren.

Het eindresultaat was 70 op 100. Gelukkig zijn mijn baasjes nogal tolerant voor mij. Ik heb ze alvast beloofd om in de toekomst beter mijn best te doen.

Voor mij was het zeker een geslaagde dag want ik heb vriendschap kunnen sluiten met een Duitse Herder teefje Fame, ze is een beetje groot voor mij, maar dat wil niet zeggen dat we geen vrienden kunnen zijn.

Wat ik ook leuk vond was dat een beagle, Milan genaamd, met 98 op 100 gewonnen heeft. Met hem had ik al eerder vriendschap gesloten. Hij is nen toffe gast. We zullen elkaar zeker nog zien op wedstrijden.

Pootje en High Five

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.