Wedstrijd Meerhout

Gepubliceerd op 26 augustus 2018 om 15:55

Deze week is rustig verlopen. We zijn wel bijna alle dagen gaan trainen voor het gehoorzaamheidsprogramma maar dat vind ik ondertussen heel normaal, ik word zelfs zenuwachtig als ik een dag niet gaan trainen ben.

Donderdag was wel een spannende dag want omdat ik 5 x 85 en meer op wedstrijd behaald had mocht ik op de hondenschool overgaan naar programma 1 training. Dat was weer iets totaal nieuw voor mij. De oefeningen zijn moeilijker dan bij de debutanten maar ik hou wel van een uitdaging. Dat heb ik waarschijnlijk van mijn baasjes. Vandaag ben ik voor de tweede maal op training programma 1 geweest. Er was niet zoveel volk, want op zondag zijn de meeste honden op wedstrijd. Het was wel een toffe training.

Ik ben gisteren op wedstrijd geweest bij VHV te Meerhout en daar heb ik 87 puntjes op 100 verdiend en daar waren ik en mijn baasjes zeer tevreden mee.

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Gisteren was mijn 8ste wedstrijd bij de debutanten. Wie graag de resultaten van mijn wedstrijden debutanten wil kennen kan deze vinden op deze pagina.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.