Wedstrijd Feschaux

Gepubliceerd op 13 september 2018 om 19:19

Begin deze maand zijn we weer voor een 10tal dagen naar Luxemburg vertrokken. Vorige week zaterdag had ik een wedstrijd te Feschaux in de provincie Namen. Daar heb ik een mooi resultaat van 93 op 100 gehaald.

Dat ging echter niet zonder problemen. Voor de onderbroken was ik 6 meter te ver gestopt en toen vrouwtje Rita mij opriep om in de zit voor te komen werd ik plots door een Mechelse Herder, die na mij de proef moest doen, overvallen. Zij viel mij werkelijk aan en ik ging een paar maal overkop. Ik heb toch wel eens laten voelen dat ik niet akkoord was met haar optreden. Het gevolg was dat ik bloed op mijn mond en tanden had. Vrouwtje Rita was behoorlijk ongerust, want zij dacht dat het bloed van mij was. Maar neen, het was van die grote hond. Ik heb moeite gedaan om mij te verdedigen en blijkbaar had ik ze toch ergens geraakt.

De keurmeesters hebben dan unaniem besloten om die Herder uit te sluiten en ik mocht mijn proef opnieuw doen. Daar heb ik dan extra mijn best gedaan en heb ik alle punten voor die oefening gekregen.

Na de wedstrijd zijn we dan naar onze caravan in Luxemburg gereden. En wat deed ik daar? Slapen, slapen en slapen. Een vakantie dient toch om uit te rusten hé?

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb