Roze toverstaaf

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 19:23

Prinske vertelt; “Dat was me het weekendje weer wel. Gisteren op wedstrijd geweest te Nassogne. Het was er behoorlijk slijkerig. Vrouwtje en ik schoven wat rond.

Alé, vrouwtje meer dan ik. Zo af en toe kwam de zon er door en dan plots sneeuwde het. En koud, brrrr, dan blokkeer ik toch wel een beetje.

Vandaag wedstrijd te Boirs onder een stralende zon. Zelf wel wat fouten gemaakt, wat veel eigenlijk, maar ach, we krijgen 150 punten om op te doen. Vrouwtje Rita heeft met een AW van -2 toch ook wat puntjes weggegooid. We hadden er nog 126 van de 150 over. Leergeld zeggen mijn baasjes. Puntjes opdoen vind ik wel leuk, dan krijg ik veel aandacht van mijn baasjes. Ze gaan dan wat meer trainen met mij, tof jong.

De vreemde apport van vandaag was echt wel een vreemd voorwerp. Het was een lange roze staaf en iedereen moest er mee lachen. Mijne vriend Dieseltje van Serge-Karin De Block-Van Broeck zou dat roze ding wel mooi gevonden hebben maar het was toch wel wat groot voor hem. Ik vroeg aan baasje Eddy wat dat voorwerp was en hij zij dat het iets was dat mensen blij kan maken, ze noemen het een dil do. Ja, hoe ze het noemen interesseert mij niet erg. Ik vind het wel leuk dat het mensen blij maakt. Velen stonden te lachen en vrouwtje Rita stak die roze stok triomfantelijk in de lucht toen ik hem ging halen en aan haar terug gaf. Ze zuchtte zelfs van blijdschap.

Voila, iedereen blij. Een geslaagd weekend dus! Kijk naar het filmpje van mijn apport en misschien kan die roze toverstaaf ook jou blij maken. 

Prinske”

De filmpjes zijn te vinden via deze link

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.