Wedstrijd weekend

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 10:39

Prinske vertelt; “Amaai, dat was weeral een druk maar tof weekend. Twee dagen achter elkaar mijne goede vriend Dieseltje, van Serge-Karin De Block-Van Broeck, gezien.

Ik heb zelfs eens met zijn roos balletje mogen spelen. Niet dat roos mijn ding is maar toch, eeeuuu, allé ja, hmmm…. Spijtig genoeg stonden we niet samen in de groep maar dat zal in de toekomst wel eens gebeuren. Want den Diesel speelt goed, ik zie hem nog verbazende dingen doen.

Wat mezelf betreft: zaterdag heb ik spijtig genoeg mijn baasjes eens ter orde moeten roepen en dat kan alleen maar met de puntjes. 99/150 daar waren ze van onder de indruk. En dat was mijn bedoeling. Ze waren de laatste weken zo druk met de caravan dat ze mij vergeten waren. Ik train graag en dat schoot er over. Dan heb ik, via mijn lage punten, maar eens laten weten dat ik niet akkoord was met deze gang van zaken. Als statement kan dat wel tellen.

Zaterdag hebben ze mij dan proberen om te kopen met een dekentje en een speeltje. Maar omkoping daar doe ik niet aan mee. Het speeltje heb ik dan maar onmiddellijk naar de vaantjes geholpen. Van het dekentje geniet ik wel. Er staan roze pootjes op. Tja, niet erg, als ik slaap heb ik toch mijn ogen dicht. Niet dat ik mij er voor schaam hoor. Mijne vriend Diesel heeft ook alles in het roze en dat is ook ne stoere boom. Een beetje kort afgezaagd maar toch stoer.

Zondag zijn we in de voormiddag gaan wandelen en hebben we ondertussen nog wat getraind. En dat heeft het hem gedaan. Zondag was voor ons wat de punten betreft een topdag. 130/150

Mijn baasjes hebben het begrepen want baasje Eddy gaat wat toestelletjes maken zodat we ook hier in Luxemburg kunnen trainen. Ze hebben ook besloten om meer te gaan wandelen. Tof, zo een baasjes die snel van begrip zijn. Het vraagt wel wat opvoeding maar het werpt zijn vruchten af.

Prinske"

Voor de liefhebbers een link naar de filmkes van Hasselt

en Westerlo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.