Wedstrijd Lihos Genk 04/10/2020

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 20:08

Vandaag toffe wedstrijd gespeeld bij Lihos, Genk. Het was weer eens anders dan andere wedstrijden.

Voor de oefening "houdingen" moest ik in bad. De beginhouding was zitten. Gelukkig stond er geen water in maar toch vertrouwde ik het niet. Waardoor vrouwtje Rita mij een bij-bevel moest geven. Het liefst van al was ik er zo weer uit gesprongen. Welke pinscher gaat er nu in bad? In het filmpje kan je zien hoe dat alles in zijn werk gegaan is. Toch nog 9/10 voor deze aparte oefening.

Voor de wandelingen had ik goed opgelet. Kijk maar naar de foto hoe aandachtig vrouwtje Rita en ik kijken naar de voorloper, die de wandeling voordoet. Als ik meekijk loopt vrouwtje Rita geen AW's. En dat is dan ook te merken aan onze puntjes. Voor beide wandelingen alle punten.

De meeste punten zijn we kwijt op tsadsa, de onderbroken. Zomaar 7 puntjes. Dat komt omdat ik het geen leuke oefening vind. Ik kan er niet aan doen maar ik ben zo graag bij mijn vrouwtje dat ik het vuur uit mijn pootjes loop om zo snel mogelijk terug bij haar te zijn. En nu weet ik dat ze ontroerd zal zijn als ze dat leest. Ze vergeeft het mij graag en met 90/100 hebben we er toch weer ne goeie bij.

Met zijn drietjes zitten we hier te glunderen. Het was een geslaagde dag, toffe wedstrijd, plezante gesprekken voor mijn baasjes en alweer een veilig, (covid-19) gezellig samenzijn.

Pootje en high five,Quicksilver Prins van 't Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb