Wedstrijdweekend 26/27-09-2020

Gepubliceerd op 27 september 2020 om 20:06

Een tof weekend gehad! Met dank aan de clubs die in deze tijd nog wedstrijden willen (mogen) organiseren. Gisteren waren we te Lille en vandaag te Deurne.

Gisteren waren mijn punten wat aan de lage kant 87/100, niet slecht maar het kon beter. Bij de onderbroken was er weeral van alles dat mijn aandacht trok en om onderzoek zat te schreeuwen. Daar kan ik dus niet aan weerstaan hé. Dus ik bij de start recht en een metertje verder gaan snuffelen wat daar lag. Toen vrouwtje Rita mij riep was ik nog steeds onder de indruk van dat geurtje waardoor ik plots wakker schoot en begon te lopen, met als resultaat 6 meter te ver gestopt. Zomaar 8 punten kwijt dus.

Ik dacht gisteren, ik zal maar niks schrijven want morgen zal ik wel wat meer punten halen. Mijn besluit voor vandaag stond dus héél vast. Vrouwtje Rita had daar andere gedachten over. Bij de wandelingen liep zij aw’s, zelfs bij het terug zenden naar de plaats kon ze het niet laten. -4 puntjes op haar rekening dus. Had zij dat niet gedaan waren we met een mooie 90/100 geëindigd. Daar viel mijn goede intentie in het water. Nu, met 86/100, 1 puntje minder dan gisteren dus.

Niet erg hoor, we hebben ons goed geamuseerd en de mensen hebben eens goed kunnen lachen. Mijn baasjes doen het voor hun plezier en ik ook.

Volgende keer beter. Trouwens en dat vind ik leuk, veel mensen zeggen ons dat zij graag mijn berichtjes lezen. Stel je voor dat ik altijd 100 zou halen. Dat zou maar saai zijn. Vandaag hier of daar gespeeld: 100/100. Daar kan ik niet veel op verzinnen hoor.

Pootje en high five,

Quicksiver Prins van ‘t Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb