Wedstrijd 'Olmenhof', Herk de Stad

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 14:38

Hallo Folks,

het is al even geleden dat ik zelf iets geschreven heb. Ja, vrouwtje Rita die deelt zowat van alles op mijn FB pagina en baasje Eddy was met heel andere dingen bezig. Hij had gene tijd om even naar mij te luisteren en ook niet om mijne secretaris te zijn.

Vandaag echter hadden we alle drie onze zinnen gezet op de eerste wedstrijd die ik speelde sinds 08 maart. Veel trainen hebben we niet gedaan. Zo maar af en toe eens als het niet te warm was.

Ik had er echt zin in om nog eens een wedstrijd te spelen. Ik had mijn baasjes al tegen elkaar horen zeggen dat ze er eigenlijk niet zo veel van verwachtten en dat als de punten laag zouden zijn, het dan ook maar zo zou zijn. Ze zouden er geen moeilijkheden over maken.

Heb ik ze daar even liggen zeg! Ik dacht bij mezelf, ik zal ze eens laten zien wat ik in huis heb, se. Ze gaan grote ogen opzetten over wat ik zoal kan. En inderdaad, hun ogen waren zo groot als schoteltjes. Best grappig, zo had ik ze nog niet gezien. En met die mondkapjes op leken het wel spookjes te zijn.

Ik geef mezelf een grote schouderklop, want dat heb ik wel verdient. O ja, een gedeelde derde plaats met 96/100. Is da goe of is da goe?

Pootje en high five,

Quicksilver Prins van 't Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb