Wedstrijd 'De Kempense Kwispel' Mol

Gepubliceerd op 16 februari 2020 om 18:19

Vandaag een goede wedstrijd gespeeld bij hondenschool ‘De Kempense Kwispel’. Met 85/100 zijn mijn baasjes toch wel tevreden.

Het plaatske was er wat te veel aan, ik verloor er 9 punten aan. Dat is niet van mijn gewoonte. De plaats was in een put, dat zag ik toch niet zitten hoor. Ik ben van nature een vrolijke Prins en zomaar in de put gaan zitten, daar doe ik niet aan mee. Dus wat deed ik? Ik liep naar mijn plaats, wees ze even aan en sprong er gezwind terug uit.

Niemand kan zeggen dat ik de plaats niet meer wist. Vrouwtje Rita had daar een ander gedacht over en gaf mij een bevel om de plaats te zoeken. Mensen toch hé, ik had het toch aangewezen maar ze vond het niet goed. Ook de keurmeester was er niet tevreden over. Ik terug in die put en er weer even snel terug uit, toen had ze het begrepen en kwam ze mij ophalen.

Pootje en high five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht


«