Regen, wind en kou

Gepubliceerd op 12 november 2019 om 15:12

Door de wind, door de regen, dwars door alles heen! Gisteren was het geen weer om een hond door te jagen. Wat? Wie verzint nu zo iets, ben ik blij dat mijn baasjes geen aandacht besteden aan zulke onzin.

Weer of geen weer, zij staan altijd klaar om met mij op wedstrijd te gaan en dat vind ik nu eens leuk se. Het is niet omdat ik een klein hondje ben dat ik zielig ben hé. Akkoord ik zit wel wat te bibberen maar dat is om warm te krijgen. Vraag maar aan vrouwtje Rita, ze had mij gisteren tijdens de wedstrijd even opgepakt en voelde dat ik het lekker warm had.

Over de wedstrijd en de resultaten ben ik heel tevreden. Vorig jaar waren wij ook te Wuustwezel maar dan speelde ik nog debutanten. Toen had ik 84/100. Gisteren 83, normaal was het 84 geweest maar vrouwtje Rita moest toch wel een AW lopen zeker. Ik heb nog heel luid in mijn binnenste geroepen “Nee, langs daar!!!” maar ze wou niet luisteren.

Wat programma 1 betreft, ik schreef het voorheen al “Tof joeng!!!”. Bij debutanten is alles tegen de grond maar in de 1 kom je al eens van de grond af. Kijk maar naar het filmpje van de houdingen.

Pootje en high five,

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb