Wedstrijd Aarschot

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 21:11

Vandaag wedstrijd gespeeld in het zonovergoten Aarschot. Het was een beetje koud maar toch aangenaam om er te vertoeven.

De mensen en ook de honden waren allemaal in hun nopjes. Ow, stop even, het lijkt wel alsof ik een verslagje over één of andere leuke vakantie aan het schrijven ben. Maar nee, het was een heuse wedstrijd en ik heb het er niet zo goed vanaf gebracht deze keer. 73/100 is tegenwoordig niet meer van mijn gewoonte. Tijdens de wedstrijd mistte ik de apport. Achteraf heb ik hem nog eens gedaan en hij bleek poepsimpel te zijn.

Eigenlijk berust volgens mij alles op een misverstand. Misschien herinnerd de oplettende lezer zich wel dat wij vorige week zondag de wedstrijd als een oefenwedstrijd genomen hebben. Wel, ik was nog altijd van het gedacht dat ook deze wedstrijd ook om te oefenen was. Ja, vrouwtje Rita had mij dan ook niet goed gebriefd voor we aan de wedstrijd begonnen.

Dus, ligt de lage score ook niet geheel aan mij. We hebben deze wedstrijd dan ook een beetje geëvalueerd en ik heb beloofd om morgen beter mijn best te doen. We zullen zien wat de wedstrijd van morgen ons brengt.

Het filmpje is van terug zenden naar de plaats, mijn beste oefening van vandaag.

Pootje en high five,

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb