World Dog Show Amsterdam 2018

Gepubliceerd op 12 augustus 2018 om 17:28

Vandaag zijn mijn baasjes en ik op show geweest. Deze keer op de World Dog Show in het Rai te Amsterdam. Deze morgen stonden wij om 5 uur op om tegen een uur of 6 te vertrekken zodat we zeker op tijd zouden zijn op de show. Wat het verkeer betreft viel het goed mee. Onderweg waren er nergens problemen. Natuurlijk niet, wie gaat er nu om 6, 7 uur ‘s morgens op een zondagmorgen naar Amsterdam rijden? Om op de parking te komen hebben we even moeten file rijden, maar daar weet ik niet veel van want ik lag nog heerlijk te slapen achter in de wagen.

Deze keer was ik op de show de rust zelve, gewoonlijk ben ik nogal opgewonden. Show lopen geeft mij toch wel een heel andere sensatie dan wedstrijden gehoorzaamheid. Als ik mag kiezen, en gelukkig houden mijn baasjes rekening met wat ik het liefste doe, kies ik zelf voor wedstrijden waar toch wel wat meer pit in zit (grrrrrrr). De wedstrijden gehoorzaamheid worden altijd buiten georganiseerd en dat is werkelijk mijn ding!

Dus, toen ik hoorde dat ik een “Uitmuntend” zonder plaatsing kreeg, was ik heel blij dat ik naar huis mocht en heb ik mijn baasjes geholpen door onze bolderkar te helpen duwen om naar huis te mogen. De mensen die dit zagen moesten er mee lachen. Daar zit ik niet mee hoor. Het is altijd leuk om vrolijke mensen te zien.

Shows? Leuk, maar voor mij hoeft het niet! Mijn volgende wedstrijd gehoorzaamheid is op woensdag 15-08 bij Hondenvrienden Stevoort te Hasselt om 12 uur. Wie de weg weet te vinden naar de volgende wedstrijd te Lichtervelde op 18-08 bij de Lichterveldse Hondenschool, is welkom om mij aan te moedigen. Men kan mij bezig zien van 11 tot 12 uur. Op 19-08 ben ik actief van 12 tot 13 uur bij De Parel Der Kempen te Westerlo. Een drukke, drukke week op komst dus. Kom maar af en kom eens een goede dag zeggen, daar hou ik zo van!

Pootje en High five, 
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb