KKK 's Mooiste

Gepubliceerd op 6 mei 2018 om 20:34

Wat een dag weeral! Vandaag zijn mijn baasjes en ik naar de buitenshow van KKK ’s Mooiste te Turnhout geweest. Ik volg daar showtraining, vandaar. Dit is al de derde show op drie weken tijd. Nu ben ik het showen wel even beu. Mijn baasjes hebben mij belooft om 14 dagen niets meer te doen, geen show, geen training, niets. Heerlijk is dat en ik zal er voor zorgen dat ik hen aan hun belofte houdt. Met mijn 10 maanden heb ik al 12 shows met zeer goede resultaten achter de rug.

Keurmeester Theo Leenen (B) die mij te Antwerpen een zeer goede beoordeling gegeven heeft was ook nu lovend over mijn uiterlijk. Ik kreeg van hem prompt een 1.Uitmuntend. Ook hier kreeg ik weer een geschreven beoordeling. Het lijkt wel alsof men alleen bij kleine shows te Belgie een geschreven beoordeling geeft. Mijn baasjes vinden zo een beschrijving wel fijn om te lezen.

De beschrijving is als volgt; 10 maanden oude reu. Goed uitgezwaard voor leeftijd. Goede grootte en verhoudingen. Mooi mannelijk hoofd. Donker oog. Goed scharend gebit. Correct aangezet en gedragen oor. Sterke rug. Correcte staartaanzet en dracht. Goede hoekingen. Compacte voetjes. Mooie vacht en kleur. Vlot gangwerk.

Als dat geen mooie beschrijving is weet ik er niets van.

Vrouwtje Rita had mij ook, voor de fun, ingeschreven bij de showhandeling. Dat wil zeggen dat niet ik maar zij beoordeelt wordt op het handelen. Dat is voor mij toch allemaal een beetje te moeilijk. Toch heeft zij samen met de andere twee deelneemsters de eerste plaats gekregen. En dat is gewoon leuk. Want geen van de drie had een fout gemaakt.

Dan moest ik nog eens in de erering waar ik de 2de plaats behaalde.

Voor mij was het een toffe warme dag. Hartelijk dank aan alle medewerkers van KKK Turnhout om dit mooi evenement tot stand te brengen!

Foto's en filmpjes

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb