Lovanium JHVD

Gepubliceerd op 29 april 2018 om 08:55

Gisteren zijn mijn baasjes en ik naar de Jonge Honden en Veteranendag Lovanium te Bonheiden geweest. Het was weer eens iets heel anders want het was een buitenshow. Dat had ik nog niet gehad. Hondenshows zijn gewoonlijk in gesloten gebouwen met veel drukte en lawaai. Deze keer op gras met veel tentjes en ontspannen honden en baasjes.

Showen op gras geeft ook een geheel ander gevoel. Ik ben gras wel gewoon van de gehoorzaamheidstraining, dus was het voor mij niet zo moeilijk. Op tafel in een tent met een zoemend toestel waar ik geen zicht op had was voor mij wel lastig. Ik voelde mij toch wel bedreigd maar gelukkig was de keurmeester Mr. Roger Vanhoenacker (BE) begripvol en mocht vrouwtje Rita mijn tandjes laten zien. Daar ging ik wel mee akkoord. Ik mocht ook in de ere ring maar helaas weeral geen schavotje.

Leuk was dat er nog van ’t Duinezicht ’jes waren, mijn zusje Quiny, tof meiske, was er ook bij om al mijn snoepjes op te eten. Onder tafel dan nog wel. vrouwtje Rita dacht dat ik het was en gaf al mijn lekkere snoepjes weg. Allé ja, zoveel waren het er ook weer niet!

Buitenshows? Leuk, het lijkt wel vakantie in zo een tentje!

Wat ik ook tof vond is dat ik bij het certificaat ook een rapport kreeg. Dat is zeldzaam in België.

En de resultaten van de van ’t Duinezicht ’jes waren;

Miniature pinschers:
Quicksilver Prins van 't Duinezicht in junior Class males: 1 Ex.
Quinny van 't Duinezicht in junior class females: 1 Ex.
Dobermanns:
Qares van 't Duinezicht in junior class males: 2 VG.
Quinta van 't Duinezicht in puppy class females: 1 VP.

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Foto's en video's

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.