International Dog Show Luxembourg

Gepubliceerd op 15 april 2018 om 13:39

Zie foto's en filmpjes

Nu ben ik helemaal Zen. Vorige week donderdag zijn mijn baasjes en ik naar Luxemburg gereden. Ja, wij hebben daar een caravan op een camping. Heerlijk verblijven is het daar. Zuivere lucht en ik moet er niet hard werken. Ik kijk dus altijd uit naar deze vakanties. Internetten gaat daar wat moeilijker, het is duur. Aan de receptie is het gratis maar beperkt. Vandaar dat ik niet geschreven heb.

Vorige week zaterdag zijn we naar de International Dog Show te Luxemburg geweest. Dat was een hele belevenis. Druk dat het daar was! Zoveel honden en mensen heb ik in heel mijn leven nog niet bij elkaar gezien. Spijtig genoeg vond keurmeester Jean-jacques Morbelli (France) mij te groot en kreeg ik als beoordeling een 4.ZG. Voor mij was de show dus snel afgelopen. Maar mijn broertje Quinky van ’t Duinezicht behaalde 1.U. jeugd winner. Dikke proficiat broereman!

Mijn baasjes vinden mijn showresultaten niet zo belangrijk. Ja, het formaat daar kan ik ook niet veel aan doen. Nu zeggen mijn baasjes dat ik nog wat in de breedte mag groeien en daar ben ik dus volop mee bezig. Mijn kopje en ook mijn borst is aan het uitzetten. Dat vinden zij heel mooi aan mij. Ik ben een echt dikkopje aan het worden. A neen, dat zijn kikkervisjes zeker?

Voor gehoorzaamheid en speurwerk maakt mijn formaat niet zoveel uit. Misschien is het dan beter dat ik wat groter en robuuster ben. We zullen wel zien, ik ga er zeker niet minder om eten!

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb