Dogshow Goes

Gepubliceerd op 31 maart 2018 om 14:39

Deze morgen was het weer vroeg opstaan. De wekker liep af om 5u30, zodat wij tegen 6u30 konden vertrekken. Goes ligt dan ook niet direct bij ons achter de hoek maar goed dat we met de wagen naar ginder konden. 114 km te voet is niet goed voor mijn pootjes, ik zou direct bij aankomst wat kleiner geweest zijn.

Dat was misschien wel goed geweest voor het behaalde resultaat want de keurmeester dhr. H. Tast (Fin) vond mij nogal aan de grote kant. Hij zei ook dat ik mijn voorpootjes te hoog ophef. Veel mensen vinden mijn gangwerk net zo mooi om te zien.

De keurmeester heeft mij wel een 1. Zeer Goed gegeven en daar waren mijn baasjes heel tevreden mee. Het was dan ook mijn eerste show in de jeugdklasse en ik had mij heel netjes gedragen op de keurtafel. Voor vrouwtje Rita was dit veel belangrijker dan het resultaat.

Mijn baasjes en ik zijn alle drie benieuwd welk resultaat ik volgende week zaterdag in Luxemburg zal behalen.

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Meer foto's zijn te vinden op deze pagina

Beoordeling;

Bigger size, excellent type. A bit long in the loins. Nice crest on neck. Well shaped head. Nice dark eyes. Strong bite with big teeth. Well developed big ribcage but short breastbone. Correct tail set. Tends to lift front legs in movement.  1. Very good!

Grotere maat, uitstekend type. Een beetje lang in de lendenen. Mooie kam in de nek. Goed gevormd hoofd. Mooie donkere ogen. Sterke beet met grote tanden. Goed ontwikkelde grote ribbenkast maar kort borstbeen. Juiste staart aanzet. Heeft de neiging om de voorbenen in beweging te tillen. 1. Zeer goed!

Mijn eerste geschreven beoordeling

Nog even opblinken alvorens in de ring te gaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.