Ambiorixtrofee Genk

Gepubliceerd op 3 maart 2018 om 10:11

Vandaag was weer een speciale dag voor mij. Ik ben voor de laatste keer in de puppy klas op show geweest. Deze keer te Genk naar de Ambiorixtrofee.

Keurmeester Shogol G. (GE) vond mij een hele knappe jongen en vermelde erbij dat mijn gangwerk zeer goed was maar dat ik mijn voorpootjes te hoog op hef (zie filmpje). Al met al heb ik mijn baasjes weer blij gemaakt met een 1. Veel Belovend, BOB Puppy class en een rondje in de Ere Ring, waar ik niets haalde. Ik heb mezelf goed gedragen bij de keuring op tafel. Vrouwtje Rita was zeer tevreden over mij.

Wat ik ondertussen al wel weet is dat zo een show en de resultaten ervan redelijk relatief zijn. Wat de ene keurmeester mooi vind, is voor de ander niet juist. Deze keer heb ik het van mijn looks moeten hebben. Het is dus bevestigd, ik ben een knapperd! Wat show betreft, is de volgende uitdaging te Goes in Nederland, voor de eerste maal in de jeugdklasse. Ondertussen heb ik nog andere katjes te geselen (hihi). Op 25 maart doe ik de soctest, dit is nodig om mijn werkboekje aan te vragen. Als ik het werkboekje heb kan ik mijn brevet halen om mee te kunnen doen aan de wedstrijden gehoorzaamheid. Nog heel wat uitdagingen dus.

 

Pootje  en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.