Overgang van de B-klas naar de C-klas

Gepubliceerd op 25 februari 2018 om 10:03

Het was weer een druk wekend! Vrijdagvoormiddag ben ik op speurles geweest. Mijne instructeur had het extra moeilijk gemaakt om te zien hoe ik op verschillende materialen kan speuren.

Zo had hij een koper buisje, een plastic buisje en een lapje stof verloren. Het plastic buisje had ik niet gevonden. Maar het spoor was 2 km lang en 25 minuten oud en vol met uitdagingen. Uiteindelijk heb ik het koper buisje, het lapje stof en de instructeur na ongeveer een half uurtje gevonden. Niveau 1 is toch wel iets heel anders!

Vandaag mag ik met enige trots melden dat ik geslaagd ben in gehoorzaamheid. Op het onderdeel waar ik vorige maand op gebuisd was heb ik nu 5 op 5 gehaald. De totale uitslag was 94 op 100. Het was dan ook barkoud. Met mijne blote buik op die ijskoude ondergrond gaan liggen was geen lachertje. Ik heb het toch voor mijn baasjes gedaan en zij waren super trots op mij. Nu mag ik overgaan naar de C-klas en trainen voor mijn brevet. Wat een uitdagingen toch! Dat had ik mij nooit kunnen voorstellen!

Nu rap mijn nestje in en slapen, slapen en er uit komen voor de maaltijd en terug slapen.

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Foto's en Filmpjes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.