Mijne Site » Blog » Wedstrijd HS De Snuffel Arendonk en HS Neerpelt

Wedstrijd HS De Snuffel Arendonk en HS Neerpelt

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 19:58

Het was weer een druk wedstrijdweekend! Dat was lang geleden dat ik nog twee wedstrijden op 1 weekend gedaan had.

Naar het schijnt komt dat door één of andere vreemde ziekte die veroorzaakt wordt door een klein beestje. Allee ja, zo goed ben ik er ook niet van op de hoogte. Gisteren speelde ik een toffe wedstrijd te Arendonk. Daar kwam ik uit met 93/100. Het gaat de goede kant uit met mijn resultaten.

Vandaag was het iets minder te Neerpelt. Ik was gewoon nog moe van gisteren. Te weinig geslapen denk ik. Lees hieronder mijn verslagske!

Vandaag bij HS. Neerpelt, wedstrijdje gespeeld. Deze was om te oefenen. 87/100, toch nog een goed resultaat. De meeste minpuntjes zijn door mijn toedoen, toch heeft vrouwtje ook twee puntjes op haar rekening staan. 2 x AW.

De meeste punten gingen verloren aan de oefening 'terug zenden naar plaats.". Halverwege lag iets interessant dat ik moest onderzoeken, ik heb het ook geproefd. Vrouwtje Rita zei dat ik rare snuiten aan het trekken was. Tja, ik kan geen twee dingen tegelijk doen. Onderzoeken en dan nog eens een oefening afwerken. Dat gaat boven mijn petje!
Het was ook een beetje raar want er mocht geen publiek aanwezig zijn. Waardoor het een beetje té rustig was naar mijn goesting.
Enfin, toch een dikke pluim voor de organiserende club want ze hebben de spelers toch een wedstrijd kunnen aanbieden. Waarvoor dank uiteraard!
Pootje en high five,
Quicksilver Prins van 't Duinezicht

« 

Maak een Gratis Website met JouwWeb