Wedstrijd 14-09-2019 Arendonk

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 21:15

Na een heerlijke hoogte stage te Luxemburg, mijn eerste wedstrijd terug in de provincie Antwerpen te Arendonk. De laatste tijd heb ik mijn baasjes verwend met scores boven de 90. Vandaag presteerde ik een score van 88/100, niet slecht maar niet volgens de verwachtingen. Maar ik kan het zoals het een topsporter betaamt, allemaal uitleggen.

Al van bij het begin van de wedstrijd voelde ik al vreemde vibes en dat bracht mij al een beetje van mijn stuk. Ja, na zo een hoogte stage ben je veel gevoeliger dan anders hé.

Toen twee andere deelnemende, grote honden ruzie met elkaar hadden wist ik al dat mijn prestaties minder zouden zijn. Ik voelde dat gewoon. Ook baasje Eddy vertelde ons na de wedstrijd dat de spanning te snijden was, hij voelde het dus ook. Wij mannen voelen dat sterker aan dan vrouwen hé. Met baasje Eddy ben ik helemaal in mijn nopjes.

Het is al laat nu , eigenlijk tijd om te gaan slapen. Maar ik voelde dat ik mijn supporters een uitleg verschuldigd was. Het zou niet goed aangevoeld hebben dat ik zonder een kleine verklaring zomaar zou gaan slapen.

Slaapwel lieve fans, morgen ben ik weer paraat te Neerpelt!

Pootje en high five,
Quicksilver Prins van 't Duinezicht

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb