Moederkesdag te Stevoort

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 20:41

Oeioeioeioeioei, het is al van 13 juli geleden dat ik nog eens een blog geschreven heb. Ik heb niet veel tijd gehad om nog eens een blog te schrijven, alle dagen trainen en dan in het weekend 2 wedstrijden. Deze week zelfs drie. En als ik zeg “Alle dagen trainen”, dan meen ik dat ook.

Mijn baasjes hebben zich voorgenomen om van mij een toppertje te maken. Dat ik een toppertje ben heb ik vandaag bewezen. Met een resultaat van 97 op 100 was ik derde op een gedeelde plaats met een border collie. Deze honden komt men samen met herdershonden vaak tegen op wedstrijden. Leuk dat ik niet moet onderdoen voor die grote loebassen.

Eerder schreef ik dat de onderbroken mijn grootste knelpunt was. Vrouwtje Rita heeft het mij een tijdje geleden eens goed uitgelegd, ik heb toen wat dat onderdeel betreft een klik gemaakt. Met als gevolg dat ik de laatste 10 wedstrijden met merkbaar betere resultaten naar huis ging.

In de hondensport draait alles om een goede verstandhouding tussen het baasje en de hond. Het is een teamsport waar ik mij helemaal in thuis voel.

Pootje en High Five

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Maak jouw eigen website met JouwWeb