Wedstrijden 06-07 Lennik en 07-07 Geel

Gepubliceerd op 8 juli 2019 om 12:14

Het voorbije weekend was er weer ééntje van wedstrijd spelen. Zaterdag zijn we naar Lennik gereden om bij hondenschool ‘Kravaalbos’ ons ding te doen.

Kravaalbos is de school waar Patricia met haar toffe madammekes, Qato en Zora, traint. Qato is een schoon meiske dat nog familie van mij is. Wij hadden allebei 85/100. De onderbroken heeft mij weer de das omgedaan, Ik ben 7 meter te ver doorgelopen en vrouwtje Rita heeft dan nog een bijbevel moeten geven en dat kost punten natuurlijk. Ik kan er ook niet aan doen dat ik zo graag bij haar ben. Als ze mij roept loop ik de ziel uit mijn lijf en zie en hoor ik niets meer.

Maar gisteren was het een wedstrijd om 'U' tegen te zeggen. Het was een speciale dag voor kleine hondjes bij hondenschool ‘Holvensche Hondenschool’ te Geel. Voor de verandering waren er alleen maar hondjes met een maximum hoogte van 42cm. Dus geen grote loebassen die likkebaardend naar mij liggen te loeren. Ook Qato en Zora, de pinscherkes van Patricia waren naar Geel afgereisd om mee te doen. Het was een heerlijke ontspannen wedstrijd.

Bij de onderbroken ben ik maar twee meter doorgelopen. Waardoor ik mijn baasjes trots gemaakt heb met 95/100 en eindigde op een gedeelde tweede plaats.

Pootje en High Five,

Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Voor de wedstrijd te Lennik, spannend!

Lennik, de meeste wedstrijdhonden zijn groot.

Te Geel. Tof! Alleen maar kleine hondjes. Hier ben ik bijna de grootste!

De oefening onderbroken te Lennik. 7 meter te ver. :o(

De oefening onderbroken te Geel. Maar 2 meter :o)