16-02-2019 Nazareth

Gepubliceerd op 17 februari 2019 om 13:14

Gisteren ben ik op wedstrijd geweest bij hondenschool ‘De Trouwe Geleider’ te Nazareth. Dat was toch al gauw anderhalf uur rijden.

Toen we thuiskwamen was ik toch wel te moe om nog een verslagje te schrijven. Vrouwtje Rita was zo trots op ons resultaat dat ze dat toch wel onmiddellijk wou delen op FB. Voor dit verslag moeten dan ook de foto’s en filmpjes die baasje Eddy gemaakt heeft op de pc gezet worden. Het vraagt toch allemaal wat werk.

Dat het mooi weer was hoef ik niet te zeggen, want dat hebben wij allen aan het lijveke mogen ondervinden. Het leek wel alsof alle aanwezigen vrolijk waren. Als het zonneke maar schijnt hé! Ook ik was helemaal in mijn nopjes en dat kan men zien aan mijn resultaat 93/100. Wij waren alle drie heel gelukkig met dit resultaat en we kregen dan ook lovende woorden van andere deelnemers. Dat is mooi meegenomen, want dat maakt mij nog blijer.

Alvast een dankwoordje aan allen die mij al gefeliciteerd hebben (FB). Ik ga eerst nog trainen en deze namiddag beloof ik dat ik jullie allemaal persoonlijk ga danken.

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb