22-01-2019 Olmen

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 11:22

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens iets vertelt heb. De dagen gaan hier gewoon hun gangetje. Trainen doe ik niet meer alle dagen. Mijn baasjes en ik zijn eens aan tafel gaan zitten en ik heb ze vertelt dat alle dagen trainen écht niet nodig is.

We hebben dus afgesproken om, voorlopig, alleen maar te trainen op de hondenschool. Vorige week vrijdag zijn we toch nog eens in de voormiddag gaan trainen maar daar heb ik meer achter een balletje aangerend dan dat ik getraind heb. Dat is dan ook weer leuk hé. 👍

Gisteren zijn we dan weer voor de eerste keer dit jaar op wedstrijd geweest. Vrouwtje en ik zijn met 86/100 van het plein gekomen. Ze was er heel blij mee, ze had al laten weten dat ze graag met een resultaat van boven de 85 zou willen eindigen.

Gisteren was het dan ook verschrikkelijk koud. Ik kon gewoon niet blijven liggen op de koude ondergrond, zitten ging nog net. Vandaar dat er heel wat puntjes voor het liggen verloren gingen. Maar tijdens de onderbroken heb ik iedereen verbaasd doen staan met een score van 17/20.

Ik blij en mijn baasjes ook natuurlijk. 😍

Pootje 🐾en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb