Winter cup Moldernete

Gepubliceerd op 25 november 2018 om 18:13

Gisteren zijn we op wedstrijd geweest bij KV Moldernete voor de winter cup een wisselbeker die ieder jaar naar de ploeg met de hoogste score gaat.

Het resultaat dat ik haalde was 85/100. Dat is zowat mijn gemiddelde tegenwoordig. Maar hoera, bij de onderbreking lag ik netjes binnen de voorziene lijn van 4 meter. Geen puntenverlies dus op afstand. Wel een scheve voet en een houding, - 2 puntjes, met als resultaat 18 op 20. Vrouwtje Rita was dolenthousiast met dit resultaat. Ze stond er ongelofelijk blij bij te kijken.

Ik dacht al dat het gedaan was, dus heb ik aan de andere oefeningen niet al te veel aandacht besteed. Terug zenden naar plaats was povertjes zag ik op het scoreblad, 8 op 15, dat kon beter, dat moet ik zelf ook wel toegeven.

Mijn baasjes vinden het gelukkig niet erg dat ik wat minder score. Vrouwtje Rita zegt altijd dat ze geen 100 zou willen halen, want dan is er geen uitdaging meer aan. Dus bedien ik haar op haar wenken. Allen tevreden dus.

Nu heb ik vakantie tot de 8 ste december, dan hebben we wedstrijd bij de Belgische Briard club te Genk. Daarna meer dan een maand vakantie. Lekker ravotten, wandelen, achter een balletje aanlopen en vééél slapen. Kortom, een heerlijk hondenleven!

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.