Wedstrijd 21-07-2018

Gepubliceerd op 21 juli 2018 om 20:34

Het is al even geleden dat ik geschreven heb. De laatste wedstrijd kreeg vrouwtje Rita van de keurmeester te horen dat hij geen foto’s van zichzelf op internet wou zien. Nu met de nieuwe wetgeving omtrent privacy enzovoort kan ik begrijpen dat het allemaal nogal gevoelig ligt.

Tja, mensen kunnen behoorlijk moeilijk doen, wat kan een hond anders doen dan daar rekening mee te houden? Mijn baasjes hebben dan ook besloten om geen foto’s en filmpjes meer openbaar te plaatsen.

Vorige week ben ik naar Berlaar bij hondenschool Pallieter op wedstrijd geweest. Daar behaalde ik een score van 73/100. Mijn baasjes waren hier zeer tevreden mee. Zelf had ik mij voorgenomen om ze vandaag eens te verrassen en dat is mij zeker gelukt. Want bij hondenschool Brabo te Brasschaat behaalde ik een score van 90 op 100. Mijn baasjes hunne mond viel open van verbazing. Kwam er nog bij dat ik als jongste hond nog eens in de prijzen viel. Daar kreeg ik nog een mooie drinkbak, heel wat kauwtjes, een leuke apport en voor mijn baasjes een flesje wijn en poepzakjes voor. Als dat geen geslaagde dag is weet ik het ook niet meer!

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.