Brevet gehoorzaamheid 07-07-2018

Gepubliceerd op 7 juli 2018 om 18:58

Amaai, nu is het toch wel warm. Toch ben ik deze namiddag nogmaals brevet gaan spelen. De laatste, gelukkig, want ik ben het toch wel een beetje beu aan het worden. Geef mij maar het échte werk. Debutanten dus, morgen is het zover. Ik maak om tien uur mijn debuut bij de debutanten bij de Holvensche Hondenschool te Geel.

Vandaag dus, brevet bij HS. De Roedel te Houthalen-Helchteren. Ik ga niet onmiddellijk zeggen dat het een ramp was, want 90/100 is ook geen slecht resultaat.

Het brevet werd gespeeld om 14.00 u, in het heetst van de dag dus en geen wolkje aan de lucht. Zelf was ik ondanks de hitte toch wel in vorm maar het wou maar niet lukken. We stonden daar in de blote zon en er was bijna geen schaduw om even af te koelen. Op mijn bolleke staat niet veel haar, met als gevolg dat mijn hersentjes weinig bescherming hebben. Ik denk dat ze wat vloeibaar geworden zijn en dat ik daardoor wat bevelen gemist heb.

Maar vrouwtje Rita wist blijkbaar ook van de warmte. Want eigenlijk kon zij wat meer puntjes scoren door gewoon te zwijgen. Dan hadden wij waarschijnlijk een puntje of drie, vier meer gehad.

Enfin, ik ben tevreden. Vrouwtje Rita is tevreden en baasje Eddy ook want die heeft weer mooie foto’s en filmpjes geschoten. Kijk maar!

Foto’s en filmpjes

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb