Show te Zwolle

Gepubliceerd op 23 juni 2018 om 17:41

Dat het kan verkeren in de showbizz heb ik vandaag kunnen ondervinden. Deze morgen zijn we met goede moed naar Zwolle vertrokken om mee te lopen in de Ijzelshow.

We zijn met een povere 2.Z.G. naar huis gekomen. Waar keurmeesters Theo Leenen en keurmeester M. Nuijen mij een tophondje vonden vond keurmeester Mr. Dirk Spruyt mij maar een middelmaatje. Zijn motivatie was dat ik met mijn rechtervoorpoot niet altijd op de grond steun. Waardoor hij dacht dat ik een mankementje had in mijn rechterpols.

Ik heb het gesprekje tussen vrouwtje Rita en de keurmeester een beetje afgeluisterd en kon er echt niets van maken. Moet ik nu manken of wat? Het enig dat ik mij hier bij kan voorstellen is dat ik door het gehoorzaamheidsprogramma dat ik volg al mijn aandacht aan vrouwtje Rita besteed. Als ik opkijk naar haar, ga ik automatisch mijn gewicht op mijn linkerpootje brengen waardoor het lijkt dat er iets niet in orde is met mijn rechtervoorbeentje. Maar dat was het volgens de keurmeester ook niet. Wat was er dan mis? Ja dat wist hij ook niet. Hoe kan ik het dan weten? Bij mij is alles in orde.

De beoordeling hebben we nog niet. Die word ons via mail opgestuurd. Mijn baasjes en ik zijn behoorlijk nieuwsgierig.

Een dikke proficiat aan Quinto Gardien Des Bois, die met 1.U. en BOS voor mij geplaatst is. En een super dikke proficiat aan Phaedra van ’t Duinezicht, mijn halfzus, die het BOB behaalde en mocht blijven voor de erering.

Buiten de wereldshow in augustus te Amsterdam zitten er voor mij geen shows meer in. Ik ga mij volledig inzetten in het speuren en natuurlijk ook gehoorzaamheid. Morgen is een belangrijke dag voor mij. Maar daarover morgen meer.

Pootje en High Five,
Quicksilver Prins van ‘t Duinezicht

Foto's en filmpjes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.