Njam, een eitje!

Gepubliceerd op 2 juni 2018 om 13:55

In het vorige bericht vertelde ik over rauwe groentjes. Ondertussen ben ik gisteren weer op speurles geweest. Ik moest drie voorwerpen en de instructeur vinden. Dat was ‘a piece of cake’ voor mij. Het gaat allemaal zo vlot. Enfin, ik zal er alleen maar over schrijven als er iets speciaals is, het behalen van het certificaat niveau één of zo. Anders gaan mijn vrienden nog denken 'da kik ne stoefer zen'.

Wat ik wil laten zien in dit filmpje is dat ik ook graag eitjes lust. Kip, daar kan ik niet tegen, ik krijg er altijd de racekak van en dat is niet aangenaam. Maar eitjes, mmmm, lekkiesmak! Geef mij maar eitjes, rauw, zacht gekookt, hard gekookt, gepocheerd, omelet, roerei,…

In het filmpje krijg ik een hardgekookt, gepeld ei in zijn geheel. Gewoonlijk doet vrouwtje Rita dit in stukjes maar baasje Eddy vond dat ik een beetje moest harden en hij gaf mij een heel ei. Dat was toch wel een hele uitdaging voor mij. Voor vrouwtje Rita duurde het iets te lang naar haar goesting en zij deed het eitje met de hand in stukjes. Ha ja, zo ken ik het eitje wel!

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.