Venray, Pinkstershow 2018

Gepubliceerd op 20 mei 2018 om 14:13

Voor vandaag hadden mijn baasjes mij ingeschreven voor de Pinkster-show te Venray, Nederland. Eigenlijk kijk ik er al naar uit om te stoppen met shows. Ik doe het niet zo graag meer. Altijd stilzitten om dan even in de ring te mogen, daar vind ik helemaal niets aan. Ik ga liever speuren en gehoorzaamheid doen. Vrouwtje Rita heeft al eens gesproken over agility training. Ik ben er nog niet uit of ze dat werkelijk meende maar ik zou het wel graag doen. zo op en over en in en onder en … en … Lekker actief bezig zijn is helemaal mijn ding.

Shows is te veel gedoe voor mij.

Toch behaalde ik vandaag weer een zeer goed resultaat. Ik stond in de ring met mijn broer Quinky en nog een ander woefke. Keurmeester Dhr. M. Nuijen (NL) gaf mij een 1. U.  Voor het CAC en CACIB beste reu,  moest ik uitkomen tegen mijne papa Romeo de Thijssen Kan. Mijne papa kreeg het CAC, CACIB en ik het reserve. Hij haalde het BOB en mag binnen een uurtje of twee in de Erering verschijnen. Veel geluk en nog een dikke proficiat pappie!

Mijn baasjes vinden het leuk om een geschreven beoordeling te krijgen, zeker als het een goede is. Als deze geen goede is ben ik een pindanoot. Ik deel de beschrijving graag met mijn vrienden.

De beoordeling is; 10 maanden reu, krachtig geheel, prima katvoet. Staat recht op de benen en voeten, mooie voorborst en diepte, donker oog, zeer mooie witte elementen schaargebit. Passende hoeken rondom, goede croupe. Oren hoog gedragen. Draagt de staart in een krul tijdens het gangwerk. Voor wat wijd, achter prima stuwend, schitterend tempo. Met wat meer ringtraining, vooral op de tafel, ben ik ervan overtuigd dat het nog beter kan. Mooie rode kleur! Goede baas-hond verhouding. 1 U. Reserve CAC – Reserve CACIB

foto's en filmpjes

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.