Eurodogshow Kortrijk 2017

Gepubliceerd op 19 november 2017 om 13:14

Gisteren morgen liep de wekker om 5u15 af. Om 6u30 zijn wij vertrokken. Onderweg kregen wij nog te maken met een kleine file maar dat is allemaal niet zo interessant natuurlijk.

Eens in de Xpo hallen te Kortrijk aangekomen stond ik werkelijk versteld van de grootte van het gebouw. Daar moesten wij ons een plaatsje zoeken in hal 4, aan ring 20. Dat was wel gemakkelijk want mijn broertje en zusjes waren al aanwezig. Het was wel leuk om hen weer te zien maar in mijn herinnering waren zij de laatste keer dat ik hen zag een pak kleiner. Dan zal ik ook wel wat kleiner geweest zijn hé! 

Zo rond 9u45 moest ik mij laten zien aan een mevrouw (Edith Galant) die hondjes keurt op hun uiterlijk en gedrag. Zij vond dat ik er goed uitzag en dat ik mij goed kon gedragen. Zij gaf mij dan ook prompt een ‘Veel Belovend’ en een ‘BOB’, waarmee ik geselecteerd was voor de Erering. Had ik geweten dat ik zo lang moest wachten om in de Erering te komen had ik mezelf toch wel een beetje misdragen. Maar ja dat kan ik mijn baasjes toch ook niet aandoen hé?

In de Erering heb ik wel mijn best gedaan maar baasje Eddy stond aan de ring en mijn aandacht ging helemaal uit naar hem waardoor ik mij niet kon laten zien aan de keurmeester. Door het speurwerk dat ik doe had ik hem direct gevonden en keek ik altijd de verkeerde richting uit. Baasje Eddy moet dan ook nog veel leren hé? Voor mijzelf was het wel een hele prestatie om baasje Eddy tussen die honderden mensen te vinden. Daarmee heb ik bewezen dat mijne snuffel toch wel goed werkt, hé Ronald (instructeur k9praktijkspeuren.nl).

Voor mijn prestatie heb ik van mijn baasjes een mooi kettinkje gekregen, zo eentje met ronde schakels. Zo kan ik mijzelf nog beter showen! Het blinkt zo schoon!

Zo, nu ga ik na al die belevenissen van de laatste dagen slapen en slapen en nog eens slapen! Want ik moet goed uitgerust zijn voor de volgende show in Brussel!

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb