Flanders Dog Show 2018

Gepubliceerd op 18 februari 2018 om 09:41

Gisteren was alweer een speciale dag voor mij. Ik ben weer naar een show geweest. (Het lijkt wel alsof ik alleen maar speciale dagen heb. Eigenlijk wel! Hihi!)

Deze keer de ‘Flanders Dog Show 17-02-2018’. Daar behaalde ik 1. Veel Belovend en de BOB Puppy Class. Met speciale dank aan keurmeester Günther Ehrenreich (AT).

En wie was daar ook? Mijne papa Romeo, het was de eerste keer dat ik hem zag. Maar wij herkenden elkaar niet. Blijkt dat, dat normaal is bij honden. Tja, dan is dat maar zo!

Wat ik wel leuk vond was dat mijn baasjes speciaal voor mij een fleece-vest met mijne naam op hadden laten maken. Nogal wat mensen vonden het een leuk idee. Ja, mijn baasjes zijn dan ook mijn grootste fans hé.

Minder leuk was dat de keurmeester mij moest betasten. Ik zit in mijn puberteit nu en kan niet veel meer verdragen van andere mensen dan mijn baasjes. Als mijn vrouwtje mij tussen zichzelf en iemand anders plaatst betekent dat voor mij dat ik haar moet verdedigen. Ik ben toch wel haar mannetje zeker! Vrouwtje Rita wil eigenlijk dat ik mij tijdens shows laat aanraken door vreemde mensen. Ik ga er op oefenen maar beloven doe ik niets.

Foto's van de show  zijn te vinden in dit album.

Video's in volgorde; Keuring bruine reuen puppy class, Keuring beste reu puppy class, BOB puppy class, Ere Ring Puppy Class

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb