45ste Schaal Der Kempen

Gepubliceerd op 8 januari 2018 om 08:25

Gisteren was ik een beetje te moe om nog te schrijven. Wat een belevenis weeral! Ik ben weer op show geweest. Deze keer naar de 45ste Schaal Der Kempen te Weelde voor het eerst in de puppyclass.

Sinds ik verhuisd ben van bij de fokker te Bredene naar mijn baasjes die in Mol wonen, ben ik een rasechte Kempenaar geworden. En dan sla je zo een evenement in de Kempen natuurlijk niet over hé.

Ik ben best trots op het resultaat: Keurmeester Jørgensen Leif Lehmann (Denmark) vond mij de beste puppy en gaf mij na drie rondes in de ring, prompt een 1.VP BOB Puppyclass. Na 4 shows met het beste resultaat begin ik het al wat gewoon te worden. Ik blijf wel extra mijn best doen in de shows die nog gaan komen want mijn baasjes zijn dan extra blij. Ze zijn altijd blij eigenlijk, ik heb ze nog niet droevig gezien. En als zij blij zijn ben ik het ook.

Wat mij wel verraste op deze show waren de fans. Ik heb waarachtig al heel wat fans die langskomen om mij een goede dag te komen zeggen. Als echte mensenvriend ben ik daar héél blij mee. Ze willen mij dan ook allemaal aaien. Ze vertellen mijn baasjes ook dat ze het fijn vinden om mijn verhaaltjes te lezen. Dan zie ik een glimlach op hun gezicht. Mensen een beetje een goed gevoel geven is iets wat ik al van jongs af aan doe. Mijn missie hier in dit hondenlijfje is dus al voor een gedeelte geslaagd. Ik blijf gewoon doorgaan met mijn staartje te wiegelen!

Beste fans, dank je wel voor jullie bezoek tijdens deze en de voorgaande shows, het doet deugd jullie ontmoet te hebben! Jullie mogen altijd langskomen voor een knuffel!


En nu ga ik nog wat slapen want op show gaan kruipt wel in mijn pelske. 

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Meer foto's en video's zijn te vinden op deze pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.