Brussels Dog Show 2017

Gepubliceerd op 18 december 2017 om 14:01

Gisteren weer naar een show geweest. Deze keer in onze hoofdstad voor de Brussels Dog Show van 17/12/2017. Daar behaalde ik een 1. Veel Belovend en de BOB class Minor Puppy.

Dat wil zeggen dat ik de mooiste en beste Minor Puppy van het ras ben. Alé, gisteren toch. Deze plaatsing heb ik te danken aan keurmeester Rajic Branislav (Slovenia). Hij zei dat ik een mooie Dwerg Pinscher ben en dat alles er aan zit zoals het hoort te zijn. Heb ik even geluk zeg, ik begon mij toch al wat ongerust te maken over mijn uiterlijk. ?

Mijn baasjes en ik zijn ook een paar keer buiten gaan kijken naar de grote ballen van Brussel. Die mogen er wel zijn. De expo hallen zien er ook niet mis uit.

Na mijn plaatsing voor de erering moesten we nog wachten tot 15u40 om in de erering mee te lopen. Tegen het zover was, was mijn goesting al lang over. Mij showen tot daar toe, maar al dat gedoe achteraf hoeft voor mij niet. Ik ga veel liever speuren, lessen volgen, wandelen, noem maar op, als het maar iets actiefs is.

Voor wie naar de Schaal der Kempen komt: we zien elkaar daar weer! In de Puppy class dan, want ik wordt deze week zes maanden. In de Minor Puppy class deed ik drie shows met telkens de beste van de Minor Puppy class.

Pootje en High five,
Quicksilver Prins van ’t Duinezicht

Foto’s en filmpjes zijn te vinden op https://photos.app.goo.gl/iqMropRFeuCokADg1

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb