Voor en na!

Gepubliceerd op 7 oktober 2017 om 09:09

Mijn baasjes hadden heel wat moeite gedaan om mijn oortjes recht te zetten. Vanaf mijn 7de tot mijn 14de week heb ik met tape in mijn oortjes rondgelopen.

Toen zij de tape er dinsdag uit deden was ik wel trots op mijn rechtstaande oortjes. Dit heb ik zo voor ongeveer 1 uur 30 kunnen volhouden. Het is best wel moeilijk hoor. Mijn oortjes zijn nogal dun. Ik heb een tijdje met mijn kaken opeen geklemd gelopen maar dat kan men niet blijven volhouden. Mijn baasjes dachten al dat ik slecht gezind was.

Ik heb het dan maar opgegeven. Blijkt dat baasje Rita en ook baasje Eddy mij gewoon een schatje vinden. Met klap- of rechte oortjes, maakt voor hen niet uit.

Ik ben eens gaan zoeken naar mijn voorouders en wat blijkt? De overgrootvader Zamir Me Beit Hamaayan van mijn papa heeft ook mooie klapoortjes. Ook de nonkel A’dreams Black Ygor van ons mama haar mama heeft klaporen. Het zit dus in de familie traditie! En ik ga proberen om die voort te zetten! Wie weet komen er nog meer dwerg pinschers met klapoortjes! 'Klap'-oortjes? Nee, nee het doet écht geen pijn hoor! 

Pootje ? en High five, 
Quiksilver Prins van ’t Duinezicht

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.