Dierenarts

Gepubliceerd op 18 augustus 2017 om 07:55

Mijn bezoekje aan de dierenarts ging als een fluitje van een cent. Anne van DAP Petcare is dan ook een vriendelijke madame. Ik voelde mij al direct op mijn gemak bij haar.

Ze zei dat ik een dapper manneke ben en dat ik helemaal niet bang ben. Ik liet haar alles doen wat een dierenarts hoort te doen, want ik wil groot en sterk worden. Ze nam mijn temperatuur op, voelde of ik wel mans genoeg ben om later met het andere geslacht te stoeien en voor nageslacht te zorgen, keek naar mijn tandjes en in mijn oortjes en luisterde naar mijn hartje en naar mijn buikje want met die spetterpoep weet je maar nooit. Alles was pico bello.

Mijn baasjes Rita en Eddy hebben de tape van mijn oortjes gedaan en ze terug ingetapet, alles om later mooi te zijn, zodat ik naast speurwerk ook op show kan. Het was een heel gedoe met ether en zo. Ik was bijna onder zeil van de dampen. Het duurde wel even want mijn baasjes moeten het ook nog leren hé. Daarna ben ik nog even gaan slapen en heb ik lekker eten gekregen. Net zoals mijn baasjes is lekker eten één van hobby’s.

Foto’s van mij zonder tape zijn te vinden in mijn fotoalbum. 

Pootje en High  Five,
Quiksilver Prins van ‘t Duinezicht

Even horen of mijn hartje op de juiste plaats zit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.